Till startsida
Webbkarta
Till innehåll Läs mer om hur kakor används på gu.se
GMV och våra verksamheter har sedan 1 januari 2024 uppgått i den nya organisationen Wexsus. Läs mer här www.wexsus.se
Måndag 15 januari 13:53

Linnéa Lundmark utsedd till framstående hållbarhetstalang

Nyhet: 2017-11-15

Tidningen Aktuell Hållbarhet har utsett 33 unga hållbarhetstalanger i Sverige, som är 33 år eller yngre. En av dem är Linnéa Lundmark som är projektledare på GMV och arbetar som nätverkskoordinator för SDSN Youth.
 
Syftet med SDSN Youth är att mobilisera världens unga i arbetet med Agenda 2030. SDSN står för Sustainable Development Solutions Network där GMV driver den regionala noden för norra Europa och en särskild ungdomssatsning: SDSN Youth. Aktuell Hållbarhet skriver i sin motivering: "Med en global plattform som SDSN i ryggen tror vi att Linnéa kommer att kunna åstadkomma mycket under de närmaste åren".

Grattis Linnéa! Vad betyder den här utmärkelsen för dig?
– Det är en ofantlig ära att vara del av Aktuell Hållbarhets-listan tillsammans med 32 kloka, starka och grymma unga vuxna i Sverige som jobbar stenhårt för att möjliggöra en ljusare morgondag inom så många områden. För mig betyder utmärkelsen att ungas roll i hållbarhetsarbetet i och utanför Sverige erkänns som alltmer nödvändigt och ger ideella organisationer som SDSN Youth och alla våra medlemmar och partners mer styrka i att arbeta fram och efterleva nya idéer, innovationer och lösningar för ett tryggare idag och imorgon. En knuff i en hållbar riktning helt enkelt, både personligt och professionellt.

AV:

Sidansvarig: GMV|Sidan uppdaterades: 2021-09-03
Dela:

På Göteborgs universitet använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.  Vad är kakor?