Till startsida
Webbkarta
Till innehåll Läs mer om hur kakor används på gu.se

Forskning och utbildning inom miljö och hållbar utveckling

På Chalmers och Göteborgs universitet bedrivs framstående forskning om miljö och hållbar utveckling inom många olika ämnesområden. För studenter finns vid båda lärosätena många möjligheter att rikta in sig mot miljö och hållbar utveckling.

GMV:s arbete är inriktat på samverkansinsatser mellan Chalmers och Göteborgs universitet som bidrar till respektive universitets mål för hållbar utveckling och som skapar mervärden.

Samverkan och support

GMV arbetar för att skapa mötesplatser för olika grupper av forskare inom hållbar utveckling samt att utgöra ett verksamhetsstöd för forskare inom området.


Hållbar utveckling i utbildningen

GMV arbetar också för att utveckla och integrera hållbar utveckling inom utbildningen på de båda lärosätena. I samverkan med andra enheter på Chalmers och Göteborgs universitet arbetar vi exempelvis med att utveckla och integrera hållbar utveckling inom grundutbildningen.

Sidansvarig: GMV|Sidan uppdaterades: 2015-12-03
Dela:

På Göteborgs universitet använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.  Vad är kakor?