Till startsida
Webbkarta
Till innehåll Läs mer om hur kakor används på gu.se

Forskarnätverk med djup och bredd

För att hitta hållbara lösningar på komplexa utmaningar krävs att olika kompetenser arbetar tillsammans. I GMV:s nätverk ingår forskare eller doktorander från olika delar av Chalmers och Göteborgs universitet, som intresserar sig för miljö och hållbar utveckling.

Utvecklar samarbete

Med forskarnätverket som bas arbetar GMV för att utveckla samarbetet mellan forskare från olika ämnesområden.

Synliggör kompetens

GMV arbetar också för att synliggöra Göteborgsregionens samlade kunskap inom miljö och hållbar utveckling för beslutsfattare och andra aktörer, och att förmedla den bredd i verksamheten inom miljö och hållbar utveckling som finns på Chalmers och Göteborgs universitet.

Uppdaterar

Som medlem i GMV:s forskarnätverk blir du uppdaterad om aktuella händelser och nyheter som rör forskare och forskning inom miljö och hållbar utveckling vid Chalmers och Göteborgs universitet och får inbjudningar till våra seminarier.

Förmedlar kontakt

Du blir även synlig i GMV:s sökbara forskardatabas som är publik. GMV förmedlar kontakter mellan forskare och beslutsfattare och andra samhällsaktörer som söker specialkompetens inom miljö och hållbar utveckling.

 

 

Är du forskare och intresserad av hållbar utveckling?

Anmäl dig till GMV:s nätverk

Sök i nätverket

GMV:s nätverksdatabas

Sidansvarig: GMV|Sidan uppdaterades: 2015-12-03
Dela:

På Göteborgs universitet använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.  Vad är kakor?

Denna text är utskriven från följande webbsida:
http://gmv.chalmers.gu.se/gmvsforskarnatverk/
Utskriftsdatum: 2017-05-27