Håll dig uppdaterad

Prenumerera på GMV:s nyhetsbrev

Genom att prenumerera på GMV:s nyhetsbrev får du varannan vecka samlad information om doktorsavhandlingar, seminarier, föreläsningar och pågående forskningsprojekt som rör forskning inom miljö och hållbar utveckling vid Chalmers och Göteborgs universitet.

Om du är forskare eller doktorand vid Chalmers eller Göteborgs universitet så kan du anmäla dig till GMV:s forskarnätverk. Då blir du synliga i den sökbara forskardatabas som finns på GMV:s webbplats och får vårt nyhetsbrev och övriga nätverksutskick.

Följ oss!

Ta del av GMV:s nyhetsbrev

Se senaste nyhetsbreven med aktuellt inom hållbar utveckling vid GMV, Chalmers och Göteborgs universitet.

Sidansvarig: GMV|Sidan uppdaterades: 2017-11-21