Håll dig uppdaterad

Prenumerera på GMV:s nyhetsbrev

Genom att prenumerera på GMV:s nyhetsbrev får du varannan vecka samlad information om doktorsavhandlingar, seminarier, föreläsningar och pågående forskningsprojekt som rör forskning inom miljö och hållbar utveckling vid Chalmers och Göteborgs universitet.

Prenumerera på GMV:s nyhetsbrev

Om du är forskare eller doktorand vid Chalmers eller Göteborgs universitet så kan du anmäla dig till GMV:s forskarnätverk. Då blir du synliga i den sökbara forskardatabas som finns på GMV:s webbplats och får vårt nyhetsbrev och övriga nätverksutskick.

Anmäl dig till GMV:s forskarnätverk

Följ oss!

Är du forskare och intresserad av hållbar utveckling?

Bli medlem i GMV:s nätverk

Sök i nätverket

GMV:s nätverksdatabas

Ta del av vårt nyhetsbrev

Här kan du ta del av de senaste nyhetsbreven från GMV med aktuellt inom hållbar utveckling vid GMV, Chalmers och Göteborgs universitet.

GMV:s nyhetsbrev vecka 26
GMV:s nyhetsbrev vecka 24