Till startsida
Webbkarta
Till innehåll Läs mer om hur kakor används på gu.se

Amanda Forsman

Amanda arbetar som miljö- och hållbarhetssamordnare för Göteborgs universitet och för Konstnärliga fakulteten vid Göteborgs universitet. Hon är också kommunikatör för miljöledningsgruppen vid Göteborgs universitet. Inom miljöledningssystemet ansvarar Amanda för områdena klimat och utbildning, vilket innebär att planera för, genomföra och följa upp universitetets arbete med att minska universitetets klimatpåverkan samt att främja integrering av hållbar utveckling i utbildningen. Hon medverkar också i arbetet med att stödja och utveckla hållbarhetsmärkning av kurser och program. Amanda ansvarar också för utformningen av universitetets årliga Hållbarhetsredovisning, hon genomför interna miljörevisioner och administrerar Göteborgs universitets interna klimatfond samt ingår universitetets resegrupp.

Amanda har en fil.Mag. i humanekologi och en fil. Mag. i miljövetenskap från det Samhällsvetenskapliga miljövetarprogrammet vid Göteborgs universitet. Hon har också studerat hållbar utveckling och dokumentärfilmsproduktion i Sverige och i Brasilien samt barn- och ungdomars rättigheter i Sverige och i Nicaragua.
 

Sidansvarig: GMV|Sidan uppdaterades: 2016-09-15
Dela:

På Göteborgs universitet använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.  Vad är kakor?