Till startsida
Webbkarta
Till innehåll Läs mer om hur kakor används på gu.se

Webbinarium: Hållbarhetsaspekter i forskningsansökningar

Seminarium

Hur har de Globala målen för hållbar utveckling förändrat synen på hållbar utveckling och de krav som forskningsfinansiärer ställer på forskningsprojekt som de finansierar? Och hur kan man beskriva om den forskningen man vill göra påverkar målen positivt eller negativt?

Det är några av frågeställningarna vi belyser i detta seminarium som arrangeras av Göteborgs centrum för hållbar utveckling i samarbete med Forsknings och Innovationskontoren vid Chalmers och Göteborgs Universitet. Du kommer att få lyssna på forskningsrådgivare från båda universitet, forskare med egna erfarenheter av hållbarhetsfokuserade forskningsprojekt samt lära dig hur du kan använda verktyget SDG Impact Assessment Tool för att beskriva din forskningspåverkan på de Globala målen. Seminariet är öppet för forskare på både Göteborgs Universitet och Chalmers.

Se programmet och anmäl dig här

Datum: 2020-06-15

Tid: 12:45 - 14:30

Kategorier: Hållbar utveckling

Evenemangslänk: Läs mer om Webbinarium: Hållbarhetsaspekter i forskningsansökningar

Kontaktperson: Caroline Petersson

Läs nyheter som RSS

Prenumerera på nyheter

FÅ VÅRT NYHETSBREV

Få nyheter i din inkorg varannan vecka om forskning, seminarier, konferenser och annat aktuellt inom hållbar utveckling vid Chalmers och Göteborgs universitet.

Bli prenumerant

 

Sidansvarig: GMV|Sidan uppdaterades: 2017-11-21
Dela:

På Göteborgs universitet använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.  Vad är kakor?