Till startsida
Webbkarta
Till innehåll Läs mer om hur kakor används på gu.se

Act Sustainable 2020

Aktivitet

Mellan 16-20:e november kommer Chalmers och Göteborgs universitets årliga hållbarhetsvecka gå av stapeln just här - på internet! På grund av den rådande situationen kommer det här årets upplaga bli 100% digitalt, och vi är glada att få presentera ett program med en spännande bredd både i ämnen och akademiska fält. Veckan är öppen för alla studenter, lärare, forskare och annan personal på Chalmers och Göteborgs universitet.

För att delta måste du registrera dig till de event du vill se och du får såklart registrera dig på hur många du vill. Registreringen är öppen fram till 11:e november. För registrering och mer information besök Act Sustainables webb. Vill du vara helt säker på att inte missa något följ Gothenburg Sustainability Hub på Facebook och Instagram.

Officiella programmet!

Det officiella programmet består av arrangemang med Göteborgs centrum för hållbar utveckling och utvalda programpartners från Chalmers och Göteborgs universitet som värdar. Programmet är utformat för att ge en tvärvetenskaplig ingång i flera av de stora hållbarhetsutmaningarna vi står inför. Det officiella språket under Act Sustainable är engelska och arrangemangen är öppna för alla studenter, lärare, forskare och annan personal från universiteten.

Side-events!

Under veckan kommer institutioner, studentföreningar, studentorganisationer, fakulteter och externa partners arrangera side-events. Dessa kan arrangeras exklusivt för utvalda grupper så som intern personal och studenter, eller vara helt öppna för allmänheten. Alla side-events presenteras på den officiella Act Sustainable-webben.

Besök: actsustainable.se

Facebook: GothenburgStudentSustainabilityHub
Instagram: StudentSustainabilityGBG

Datum & tid: 2020-11-16

Kategorier: Hållbar utveckling

Arrangör: Göteborgs centrum för hållbar utveckling

Plats: Internet

Kontaktperson: karin Bylund

Läs nyheter som RSS

Prenumerera på nyheter

FÅ VÅRT NYHETSBREV

Få nyheter i din inkorg varannan vecka om forskning, seminarier, konferenser och annat aktuellt inom hållbar utveckling vid Chalmers och Göteborgs universitet.

Bli prenumerant

 

Sidansvarig: GMV|Sidan uppdaterades: 2017-11-21
Dela:

På Göteborgs universitet använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.  Vad är kakor?

Denna text är utskriven från följande webbsida:
http://gmv.chalmers.gu.se/Aktuellt/Kalendarium/?eventId=70137160279
Utskriftsdatum: 2020-11-28