Till startsida
Webbkarta
Till innehåll Läs mer om hur kakor används på gu.se

Kick-Off för "Proposal Mill for Formas"

Temadag, Seminarium

Välkommen till kick-off för Proposal Mill for Formas 2022, där du får inspiration och kunskap inför Formas öppna utlysning 2022.

Proposal Mill är en trestegs-process som inkluderar muntlig pitch framför en expertpanel, samläsning av ansökningar tillsammans med forskarkollegor samt skriftlig feedback från experter på din nästan kompletta ansökan. Iniativet har tagits fram med stöd av Forsknings- och Innovationskontoren på Chalmers och Göteborgs Universitet och bygger på lärdomar från en analys genomförd av Göteborgs centrum för hållbar utveckling under 2021.

Ansökan till att vara med i processen är nu stängd, men du är välkommen att delta på förmiddagens program i samband med kick-offen. Mer information om programmet hittar du på den engelska sidan av detta event.

Anmäl dig till förmiddagsprogrammet här.

Datum: 2022-01-26

Tid: 09:00 - 15:00

Kategorier: Tvärvetenskap, Hållbar utveckling, Sustainable development, Universitetsgemensam, Forskning, Samverkan, Internt

Arrangör: Gothenburg Centre for Sustainable Development, GMV

Plats: TBA

Evenemangslänk: Läs mer om Kick-Off för "Proposal Mill for Formas"

Sista anmälningsdag: 2022-01-25 kl. 12:00.

Kontaktperson: Caroline Petersson

Telefon: 0734060461

Registreringstiden för detta evenemang har gått ut

Läs nyheter som RSS

Prenumerera på nyheter

FÅ VÅRT NYHETSBREV

Få nyheter i din inkorg en gång i månaden om forskning, seminarier, konferenser och annat aktuellt inom hållbar utveckling vid Chalmers och Göteborgs universitet.

Bli prenumerant

 

Sidansvarig: GMV|Sidan uppdaterades: 2023-08-17
Dela:

På Göteborgs universitet använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.  Vad är kakor?

Denna text är utskriven från följande webbsida:
http://gmv.chalmers.gu.se/Aktuellt/Kalendarium/?eventId=70137243644
Utskriftsdatum: 2023-09-24