Till startsida
Webbkarta
Till innehåll Läs mer om hur kakor används på gu.se

Välkommen till Agenda 2030 i Väst forumträff

Konferens

Cirkulär ekonomi har hittills i hög grad handlat om produktionen och erbjudandet av produkter och tjänster. Men kommer egentligen satsningarna på cirkulär ekonomi att leda till en mer hållbar konsumtion, och vad krävs i så fall? Varmt välkommen till Agenda 2030 i Väst forumträff om hållbar konsumtion i samarbete med Högskolan i Borås och Science Park Borås.

Det här är forumträffen är för dig som vill diskutera, ifrågasätta och utbyta erfarenheter om hur vi individer kommer in i den cirkulära ekonomin. Under förmiddagen finns en bred representation för näringsliv, akademi, ideell- och offentlig sektor med. Vår privata konsumtion står i fokus och vi frågar oss om satsningar på en cirkulär ekonomi leder till en hållbar konsumtion och bidrar till de nå de Globala målen?

Forumträffen arrangeras av Agenda 2030 i Väst i samarbete med Högskolan i Borås/Science Park Borås och med stöd av Circular Hub. Forumträffen arrangeras fysiskt, men det finns möjlighet att delta också digitalt.

Läs mer och anmäl dig här

Föreläsare: Bekräftade talare: Anders Wijkman, samhällsdebattör med lång erfarenhet av ideell sektor och politik. Eva Eiderström, Chef Handla Miljövänligt, Naturskyddsföreningen. Oskar Knubbe, Grundare och affärsutvecklare Vindpinad. Gabriella Wulf, Forskare vid Göteborgs universitet samt Högskolan i Borås.

Datum: 2021-11-26

Tid: 09:30 - 12:15

Kategorier: Hållbar utveckling

Evenemangslänk: Läs mer om Välkommen till Agenda 2030 i Väst forumträff

Kontaktperson: Rebecka Jorquera

Läs nyheter som RSS

Prenumerera på nyheter

FÅ VÅRT NYHETSBREV

Få nyheter i din inkorg var tredje vecka om forskning, seminarier, konferenser och annat aktuellt inom hållbar utveckling vid Chalmers och Göteborgs universitet.

Bli prenumerant

 

Sidansvarig: GMV|Sidan uppdaterades: 2017-11-21
Dela:

På Göteborgs universitet använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.  Vad är kakor?