Till startsida
Webbkarta
Till innehåll Läs mer om hur kakor används på gu.se
GMV och våra verksamheter har sedan 1 januari 2024 uppgått i den nya organisationen Wexsus. Läs mer här www.wexsus.se
Måndag 15 januari 13:53

Lärarfortbildningarna om Globala målen ges på distans

Nyhet: 2020-03-20

Ikoner mål 4 och mål 17
GMV och våra samarbetspartner Den Globala skolan, Universeum och Världskulturmuseet har nu genomfört 15 lärarfortbildningar om lika många globala mål och det återstår två mål som vi planerat att ge under våren. Med tanke på rådande situation går fortbildningarna nu över till att ges på distans, vilket innebär att föreläsningarna kommer att sända från Världskulturmuseets videokonferensrum och att de deltagande lärarna är med på länk.

Lärarfortbildningen om mål 4 - God utbildning för alla, som ursprungligen skulle gå 23 mars ges istället på distans den 18 maj. Medan fortbildningen om mål 17 – Genomförande och globalt partnerskap, fortfarande ges den 27 april som planerat men då på distans.

Mer information kommer i GMV:s kalendarium och anmälan görs som vanligt via Den globala skolans webb.

Läs mer

AV:

Sidansvarig: GMV|Sidan uppdaterades: 2021-09-03
Dela:

På Göteborgs universitet använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.  Vad är kakor?

Denna text är utskriven från följande webbsida:
https://gmv.chalmers.gu.se/Aktuellt/nyheter/Nyheter+Detalj//lararfortbildningarna-om-globala-malen-ges-pa-distans.cid1679948
Utskriftsdatum: 2024-04-24