Till startsida
Webbkarta
Till innehåll Läs mer om hur kakor används på gu.se

Agenda 2030, inkludering och mingel med hållbarhetsproffs på inspirationsdag för Göteborgs studenter

Nyhet: 2017-08-28

Nu är anmälan öppen till Act Sustainable! - en inspirationsdag dit alla studenter vid Chalmers eller Göteborgs universitet är välkomna för att inspireras, diskutera och få nya insikter och ny kunskap om hållbar utveckling.

Under dagen finns tillfälle att medverka i interaktiva workshopar där Göteborgs studenter bland annat kan prova på hållbar ingenjörskonst och skapa innovation för hållbar utveckling.

Genom inspirerande föreläsningar och möten får studenterna insikter och verktyg för att kunna bidra till en hållbar samhällsutveckling hemma och internationellt.

SDSN Youth och Sveriges ungdomsrepresentant i FN:s högnivåforum för hållbarhet Björn Fondén djupdyker i de globala målen på ett medryckande sätt, och Göteborgs studentföreningarna för hållbarhet anordnar ett klädbytarevent där deltagarna kan uppdatera sin garderob på ett schysst sätt.

Dagen gästas bland annat av prisbelönta juristen och eldsjälen Milad Mohammadi samt designern, författaren och entreprenören Johanna N, tillsammans med en stor skara hållbarhetsproffs som studenter kan speeddejta i samarbete med Miljöbron.

Act Sustainable! arrangeras av Gothenburg Students for Sustainability Alliance (GSSA) i samarbete med GMV - Göteborgs miljövetenskapliga centrum vid Chalmers och Göteborgs universitet samt Utbildningsvetenskapliga fakulteteten.

Tid och plats: 3 oktober 2017 kl. 12:00-18:00 på Pedagogen Hus B, Läroverksgatan 15, Göteborg
För program och anmälan: www.hallbarhet.se

Anmäl dig senast 28 september.

AV:

Läs nyheter som RSS

Prenumerera på nyheter

Följ oss på twitter

cyklar
Sidansvarig: GMV|Sidan uppdaterades: 2017-11-30
Dela:

På Göteborgs universitet använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.  Vad är kakor?

Denna text är utskriven från följande webbsida:
http://gmv.chalmers.gu.se/Aktuellt/nyheter/Nyheter+Detalj//agenda-2030---inkludering-och-mingel-med-hallbarhetsproffs-pa-inspirationsdag-for-goteborgs-studenter.cid1510493
Utskriftsdatum: 2018-02-24