Årets julkalender om Globala målen

Nyhet: 2018-11-29

Följ "SDG Christmas Calender 2018" på webben och öppna 17 luckor för en hållbar framtid! Varje dag, från första till sjuttonde december, presenterar Göteborgs centrum för hållbar utveckling ett av de globala målen för hållbar utveckling. Möt forskare på Chalmers och Göteborgs universitet som i korta filmer berättar om varför målet är viktigt och hur det hänger ihop med andra mål.

För tredje året i rad är det nu dags för Göteborgs centrum för hållbar utvecklings julkalender om globala målen! Se filmade intervjuer på engelska med forskare från Chalmers och Göteborgs universitet och lär dig mer om forskning som kopplar till målen. Den artonde december blir det en bonuslucka som räcker fram till julafton. Följ "SDG Christmas Calendar 2018" varje dag i 17 luckor för en hållbar värld!

Till julkalendern

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Få nyheter i din inkorg varannan vecka om forskning, seminarier, konferenser och annat aktuellt inom hållbar utveckling vid Chalmers och Göteborgs universitet.

Sidansvarig: GMV|Sidan uppdaterades: 2018-08-17