Till startsida
Webbkarta
Till innehåll Läs mer om hur kakor används på gu.se

Kontaktformulär
 


OBS! Vill du ha svar, ange e-post eller telefonnummer!
Tove Hagström ny administrativ chef på GMV

Nyhet: 2017-08-23

Sedan 1 augusti är Tove Hagström administrativ chef vid GMV.

Tove har tidigare haft olika roller på GMV. Hon har verkat i GMV:s ledningsgrupp och som projektledare arbetat för att främja tvärvetenskaplig forskningssamverkan genom att skapa mötesplatser för forskare från både Chalmers och Göteborgs universitet. Hon har även utgjort ett stöd för projektledare vid GMV och arbetat för att säkerställa vidareutveckling inom GMV:s olika projekt och uppdrag samt identifiera och verka för synergier dem emellan.

I rollen som projektledare för KNEG, Klimatneutrala godstransporter på väg, har Tove drivit ett nätverk med miljöchefer, kommunikationschefer, forskare och experter inom myndighet, industri och akademi i syfte att visa hur klimatpåverkan från de vägburna godstransporterna i Sverige kan minskas genom olika åtgärder.

Tove intresserade sig tidigt för det tvärvetenskapliga perspektivet och har en utbildningsbakgrund inom samhällsvetenskapligt miljövetarprogram (Fil. mag. i företagsekonomi och Fil. mag. i samhällsvetenskapligt miljövetarprogram).

– Jag är jätteglad för förtroendet och ser fram emot att tillsammans med GMV:s alla kompetenta medarbetare fortsätta verka för att vi driver lyckade projekt som samlar myndigheter, industri och forskning, och att stötta olika initiativ som Chalmers och Göteborgs universitet driver med hjälp av GMV. Det är häftigt att vara i en organisation där alla brinner för hållbarhetsfrågor.

AV:

Läs nyheter som RSS

Prenumerera på nyheter

Följ oss på twitter

cyklar
Sidansvarig: GMV|Sidan uppdaterades: 2017-11-30
Dela:

På Göteborgs universitet använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.  Vad är kakor?