Till startsida
Webbkarta
Till innehåll Läs mer om hur kakor används på gu.se

GMV:s kansli - praktisk information

Här finns information som rör användning av telefon, dator, kopiator, arbetsmiljö och annat som är bra att känna till för oss som arbetar på GMV:s kansli.

Arbetsmiljö
Arbetsmiljöombud på GMV är Emelie César och Björn Magnusson. Mer om GMV:s arbetsmiljö.

Arkivering/dokumenthantering
GMV:s dokumenthanteringsplan är framtagen med hjälp av Chalmers centralarkiv. I den anges hur GMV ska hantera arkivering av olika typer av handlingar.
Dokumenthanteringsplan GMV

Bilpool
GU har avtal med Sunfleet. Närmaste bil att låna står precis utanför vår ingång. För tjänsteresor ska kollektivtrafik prioriteras, därefter bilpoolsbil och i sista hand taxiresor.

Information om Sunfleet

Brandsäkerhet och utrymningsplan
Utrymningsplan där utrymningsvägar och återsamlingsplats framgår finns uppsatta vid GMV:s båda ytterdörrar. Tänk på att förlängningssladdar bör undvikas i det längsta - om det är något som skall stå stadigvarande bör det sättas dit ett fast eluttag.
Tekniska utrymmen i huset får inte användas som förråd (till exempel el-centralen i köket).

Brand- och krishantering GMV
Cykel
GMV har en tjänstecykel som står parkerad i förrådet på entréplan. Nycklar och bokningslista finns i förrådet med kontorsmaterial vid GMV:s sammanträdesrum.

Datorer och datatillbehör
Kontakta Björn.

Dator- och telefonuttag i väggen
Alla uttag är inte inkopplade. Uttag för datorer kan Björn koppla om. Omkopplingar av telefoner utförs av Chalmers.
Information om telefoni på Chalmers

Dörrklockan, ytterdörren
Rutiner/funktion dörrklockan/ytterdörren

Extern högtalare/mikrofon (puck)
Finns i Toves rum.

Förråd i källaren
Ett förråd där det går bra att parkera sin cykel över natten finns i källaren på entréplan (dörren till höger om hissarna, gå sedan in genom dörren till höger). Passerkort och din rumsnyckel fungerar för att komma in.

Jämställdhetsombud
Jämställdhetsombud på GMV är Emelie César. Mer om GMV:s jämställdhetsarbete.

Kamera
GMV har en filmkamera och en vanlig kamera. Finns hos Hugo, en bokningslista hänger utanför dörren.

Mentometerknappar
GMV har ett mentometersystem som vi lånar ut till personal på GU och Chalmers. Bokningslista och utlåningsavtal finns i en pärm i bokhyllan i Maria Svanes rum. Mentometerknapparna ligger i en svart väska bredvid bokningspärmen. Observera att man måste ladda ned mjukvaran Turning Point till datorn som ska användas. Instruktioner finns i lapp i väskan.

Miljöombud
Miljöombud på GMV är Moa Persson.

Måndagsmöte
Veckomöten hålls varje måndag kl 9.30-10.30 i konferensrummet.

Möteslokaler
GMV:s konferensrum och de två mindre mötesrummen bokas via bokningslista utanför dörren.

Ställa upp ytterdörren
Om du har ett möte eller arrangemang i GMV:s lokaler där du väntar mycket folk och vill ställa upp ytterdörren i helöppet läge kan du på kortläsaren slå *21* , sedan dra kortet och slå din kod. Dörren låter nu en massa och avslutar med att visa grön lampa = dörren är öppen. Observera att du är personligen ansvarig för att låsa dörren när mötet är slut. Detta gör du genom att på kortläsaren slå in *20* , dra kortet och slå din kod. Dörren låter en massa och avslutar med att visa röd lampa = dörren är låst. Kom ihåg att kontrollera att dörren blev riktigt låst innan du lämnar lokalen.

Passerkort och nycklar

Passerkort med kod behövs för att komma in genom GMV:s ytterdörr och nyckel för att låsa upp rummen. Passerkort och nycklar hanteras av Cecilia Bjursell.

Trådlöst nätverk
På GMV finns ett trådlöst datanätverk som heter NOMAD. För att koppla upp dig mot detta behöver du ett Chalmers-id, ett så kallat CID. Anvisningar för hur du ansluter dig till nätverket med ditt CID finns på sidan http://www.cdg.chalmers.se/Nomad. .

Visitkort
Beställ visitkort på Chalmers insida. Om fältet för projektnummer ger ett felmeddelande, fyll i 000000 och mejla rätt nummer till: erik.lindblom@chalmers.se

Sidansvarig: GMV|Sidan uppdaterades: 2018-01-10
Dela:

På Göteborgs universitet använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.  Vad är kakor?