Till startsida
Webbkarta
Till innehåll Läs mer om hur kakor används på gu.se

Björn Magnusson

Björn Magnusson arbetar som miljö- och hållbarhetssamordnare för Göteborgs universitet och för Gemensamma förvaltningen vid universitetet. Inom miljöledningssystemet ansvarar Björn för området upphandling och inköp & återanvändning och avfall, vilket innebär att han bland annat medverkar med expertkunskap inom hållbar utveckling i samtliga universitetets upphandlingar, utvecklar hållbarhetskrav i samband med upphandlingar och genomför kompetensutveckling för personal avseende hållbara inköp. Han är också Göteborgs centrum för hållbar utvecklings IT-beställare.

Björn är utbildad fysiker med inriktning på experimentell fysik, elektronik och data med breddning inom humanekologi och arkeologi vid Göteborgs universitet. Han har en Fil. Kand. i humanekologi och en Fil. Mag. i fysik.

Björn har tidigare arbetat som studierektor, studievägledare och studieadministratör i humanekologi och har arbetat med IT-frågor från inköp, utveckling, drift, forsknings- och undervisningsstöd. Han har undervisat inom Humanekologi, Museion, Social ekonomi samt Miljö och Hälsa, och forskat inom tvärvetenskap kring bland annat livscykelanalys samt miljö och hälsa (Kosterhälsan).
 

Björn Magnussonbjorn.magnusson@gu.se
031-786 13 13

Sidansvarig: GMV|Sidan uppdaterades: 2019-08-15
Dela:

På Göteborgs universitet använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.  Vad är kakor?