Till startsida
Webbkarta
Till innehåll Läs mer om hur kakor används på gu.se

IAU Cluster Leader SDG 8

Göteborgs universitet har av det globala nätverket IAU utsetts till ledare inom klustret för mål 8: Anständiga arbetsvillkor och ekonomisk tillväxt.

Göteborgs universitet är en av drygt 650 medlemmar i International Association of Universities (IAU), en global samarbetsorganisation för högskolor och universitet. IAU har initierat ett så kallat Higher Education and Research for Sustainable Development Cluster och utsett universitet och högskolor att leda varsitt av de 17 Globala målen. Göteborgs universitet har fått ansvar att leda arbetet för mål 8: Anständiga arbetsvillkor och ekonomisk tillväxt. Initiativet samlar universitet och högskolor från alla världsdelar och uppmuntrar till ett nära samarbete.

Läs mer om satsningen och de andra universiteten i klustret på IAU:s hemsida.

Kontakta oss om du vill ta del av rapporten A Global Goal: Sustainable Economic Growth and Decent Work for All - Selection of Research, Education and Research to Policy Initiatives som samlar initiativ vid Göteborgs universitet.

 

 

Kontakt
Jenni Strömstad, Projektledare, jenni.stromstad@gu.se
Eddi Omrcen, Hållbarhetsstrateg, Göteborgs universitet eddi.omrcen@gu.se
Gunnar Köhlin, Director, Environment for Development (EfD) gunnar.kohlin@efd.gu.se
 

Globala målet 8 - Anständiga arbetsvillkor och ekonomisk tillväxt
Sidansvarig: GMV|Sidan uppdaterades: 2020-12-10
Dela:

På Göteborgs universitet använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.  Vad är kakor?