Till startsida
Webbkarta
Till innehåll Läs mer om hur kakor används på gu.se

Nyheter

 • Vilka effekter får medborgardeltagande?

  [2021-05-20] I senaste numret av tidskriften PLAN som ges ut av Föreningen för samhällsplanering presenterar projektet Medborgardeltagandets effekter sina resultat. Flera andra forskare skriver också utifrån egna perspektiv på frågan om medborgardialoger, planering och demokrati.

 • Den hala tvålen - ny rapport från Regeringskansliet

  [2021-04-28] Rapporten Den hala tvålen - verktyg och metoder för social hållbarhet i fysisk planering som publicerades tidigare i april kartlägger verktyg och metoder som används för att åskådliggöra sociala värden i fysisk planering. Rapporten nämner flera Urban Futures och tidigare Mistra Urban Futures projekt och publikationer.

 • Viktig aktör för Göteborgs klimatarbete

  [2020-12-29] Urban Futures pekas ut som viktig aktör för att stödja den omställningsfunktion som Göteborgs stad kommer att utveckla och driva för att realisera intentionerna i det nyligen beslutade "Klimatkontrakt 2030".

 • Fyra nya projekt inom Urban Futures

  [2020-12-09] Urban Futures växlar upp. Under hösten har fyra nya projekt beviljats. Projekten Healing Heritage, Beslutsstöd för knäckfrågor, Urbana stationssamhällen och Normkritiska perspektiv på samhällsplanering har tillsammans en total budget på 7,5 miljoner kronor. Finansiärerna som stöttar projekten är Formas, CMB (Centrum för Management i Byggsektorn), Trafikverket och Vinnova.

Fler nyheter

Kalender

Till kalendern

Sidansvarig: GMV|Sidan uppdaterades: 2020-04-06
Dela:

På Göteborgs universitet använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.  Vad är kakor?