Till startsida
Webbkarta
Till innehåll Läs mer om hur kakor används på gu.se

Nyheter

 • Arbetet med urbana stationssamhällen fortsätter

  [2022-05-16] Projektet Urbana stationssamhällen - realisering av potentialer i stationsnära områden har beviljats 4,7 miljoner från Trafikverket. Projektet, som startar i september, är en direkt fortsättning på det pågående projektet Urbana stationssamhällen - förtätning av stationsnära områden för god tillgänglighet. Den analys- och utvärderingsmetod som nu håller på att utvecklas kommer att testas tillsammans med kommuner i Göteborgsregionen.

 • Hur når vi en socialt hållbar bostadsförsörjning?

  [2022-05-12] Nu finns inspelningen från webbinariet Hur når vi en socialt hållbar bostadsförsörjning? som arrangerades den 25 april tillgänglig.

 • Två nya projekt med Chalmersforskare drar igång

  [2022-03-14] Mellankommunal planering respektive design för ökad trygghet är fokus för två nya projekt. I höstas fanns det en möjlighet för Chalmersforskare att söka så kallad såddfinansiering tillsammans med representanter från övriga parter inom Urban Futures.

 • Urban Futures utforskas genom design

  [2022-02-14] Vad händer när designstudenter undersöker Urban Futures genom slöjd? Det testades under torsdagen den 10 februari i och utanför Urban Futures och Gothenburg Centre for Sustainable Development (GMV) kontor i Göteborg.

Fler nyheter

Sidansvarig: GMV|Sidan uppdaterades: 2022-04-11
Dela:

På Göteborgs universitet använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.  Vad är kakor?